Haabet Bodega Bar åbnede døren for første gang i Maj 2014.
At åbne en Bodega var en barndomsdrøm for indehaver Amina. 

"Jeg har altid været tilhænger af Bodegamiljøet.
Da jeg er født og opvokset på Amager, i Sundby, har jeg set mange af de gamle steder lukke og blive til caféer. Dette var naturligvis noget vi alle på øen så som noget nyt og spændende, men det har også medført en anderledes bykultur på Amager. Væk var askebægrene, de muntre lokaler og de billige flaskeøl, og ind kom brunchplatter og dyre fadøl. Jeg følte tiden var rigtig til at åbne et sted der netop var muntert, tilrøget, og billigt."

Haabet Bodega Bar er bygget på kærlighed, og hang til det sociale og åbensindede klientel. Man skal kunne komme hinanden ved, med gensidig respekt og åbent sind. Der er ingen der skal føle sig uvelkommen, så længe de opfører sig ordentligt. 
For Amina's skyld kan folk komme nøgne, bare de medbringer et håndklæde til numsen!

Haabet Bodega har desværre også sine problemer.
Der har været modstand for forlænget åbningstider. 
Vi har på nuværende tidspunkt kun åbent til 00.00. Amina har brugt 2 år på at finde en løsning. Der er stadigvæk ingen udsigt for en udvidelse.

Man har kunne se mange nye steder åbne i nærområdet inden for de sidste 2 år som alle har længere åbent, og dette har betydet at Haabet Bodega har mistet rigtig mange kunder og derved indtægt.

Vi har to væsentlige ting der skal ordnes.

1. Ny udsugning. De gamle trofaste blæsere har altid givet lydgener, og de suger ikke så effektivt som vi kunne ønske.

2. Endnu mere lydisolering. Vi har siden sidste lydmåling kunne konstaterer at selvom vi ligger langt under den tilladte støjgrænse, vil det være en god idé at få lydisoleret endnu en væg. Det er en gammel ejendom som generelt har problemer med støj.
Haabet Bodega har altid gjort sit yderste for at mindske gener, og vi føler at dette er sidste skridt på vejen til glade naboer.

Disse ting koster en del penge. Penge som Bodegaen ikke har.  Grundet de korte åbningstider er økonomien på ingen måde til at lave de forbedringer vi ønsker.

Vi beder alle der holder af et socialt samlingspunkt som Haabet Bodega om hjælp til at dette kan blive en realitet.  Vi har brug for jeres hjælp til at holde dette sted i live! Støt kærligheden og åbensindetheden.

De varmeste hilsner
Haabet Bodega

https://www.gofundme.com/ny-udluftning-til-haabet-bodega-bar