BERETNING FRA HAABET BODEGA

BERETNING FRA HAABET BODEGA

Sikke et år! Det fløj afsted. Mange ting er sket. Vi har haft nogle sjove Bingo Banko aftener, afholdt Bodega Quiz, arrangeret Fastelavn og Halloween for både børn og voksne, vi har endda haft en vogn med i Pride Paraden i samarbejde med Jens Hansens Vognsmandsfirma! Der var en masse skønne mennesker der donerede penge til vores nye udluftning. (Den er sat op). Tak til Jer alle sammen! I henhold til udlejer har vi fået mange forespørgsler på forlænget åbningstid. Der er ikke noget nyt i sagen men vi kæmper videre. Det koster bare mange penge og tager lang tid. Om mindre end 2 uger bliver den sidste væg lydisoleret efter måneders kamp om at skaffe pengene til denne forbedring. Vi håber ikke at der vil være flere problemer efterfølgende mht. Larm for vores naboer, da vi siden åbning kun har prøvet at løse de problemer der var i ifølge de få klager vi fik indsigt i.

Sidste nye påkrav fra udlejer, (tidligere krav inkluderer forbud af live musik, forbud af udslusning til kl 00.30 samt forbud mod forlænget åbningstid ved særarrangementer), har nu forbudt os at kunne servere udendørs! Kommunen har været inde over og har bekræftet at der ikke forligger nogle berettiget klager hos dem. Kommunen skriver således:

'Center for Miljøbeskyttelse har, ved Johnny Svendsen, ført tilsyn med Håbets Bodega den 23. februar 2017 i forbindelse med fornyelse af nattilladelse og konstateret, at virksomheden opfylder alle relevante krav. Der foreligger støjmålerapport og plomberingserklæring, udført af godkendt støjmålefirma. Center for miljøbeskyttelse modtager lejlighedsvis klager over støj fra Haabets Bodega, og har flere gange været forbi på vores nattilsyn. Vi har ikke, ved disse tilsyn, konstateret påtalelige forhold. På denne baggrund er det pt. Center for Miljøbeskyttelses vurdering, at driften af Håbets Bodega ikke giver anledning til væsentlige støjgener i omgivelserne.'

Dette er ros til alle vores gæster da det betyder at i opfører jer eksemplarisk! Tak for det:) Vi glæder os til at se jer alle sammen igen til en kold øl og en hyggelig aften! Husk at alle er velkomne så længe I bidrager til en god stemning og opføre Jer pænt;)

Mange hilsner Haabet Bodega Bar

Hjælp Haabet Bodega!

Haabet Bodega Bar åbnede døren for første gang i Maj 2014.
At åbne en Bodega var en barndomsdrøm for indehaver Amina. 

"Jeg har altid været tilhænger af Bodegamiljøet.
Da jeg er født og opvokset på Amager, i Sundby, har jeg set mange af de gamle steder lukke og blive til caféer. Dette var naturligvis noget vi alle på øen så som noget nyt og spændende, men det har også medført en anderledes bykultur på Amager. Væk var askebægrene, de muntre lokaler og de billige flaskeøl, og ind kom brunchplatter og dyre fadøl. Jeg følte tiden var rigtig til at åbne et sted der netop var muntert, tilrøget, og billigt."

Haabet Bodega Bar er bygget på kærlighed, og hang til det sociale og åbensindede klientel. Man skal kunne komme hinanden ved, med gensidig respekt og åbent sind. Der er ingen der skal føle sig uvelkommen, så længe de opfører sig ordentligt. 
For Amina's skyld kan folk komme nøgne, bare de medbringer et håndklæde til numsen!

Haabet Bodega har desværre også sine problemer.
Der har været modstand for forlænget åbningstider. 
Vi har på nuværende tidspunkt kun åbent til 00.00. Amina har brugt 2 år på at finde en løsning. Der er stadigvæk ingen udsigt for en udvidelse.

Man har kunne se mange nye steder åbne i nærområdet inden for de sidste 2 år som alle har længere åbent, og dette har betydet at Haabet Bodega har mistet rigtig mange kunder og derved indtægt.

Vi har to væsentlige ting der skal ordnes.

1. Ny udsugning. De gamle trofaste blæsere har altid givet lydgener, og de suger ikke så effektivt som vi kunne ønske.

2. Endnu mere lydisolering. Vi har siden sidste lydmåling kunne konstaterer at selvom vi ligger langt under den tilladte støjgrænse, vil det være en god idé at få lydisoleret endnu en væg. Det er en gammel ejendom som generelt har problemer med støj.
Haabet Bodega har altid gjort sit yderste for at mindske gener, og vi føler at dette er sidste skridt på vejen til glade naboer.

Disse ting koster en del penge. Penge som Bodegaen ikke har.  Grundet de korte åbningstider er økonomien på ingen måde til at lave de forbedringer vi ønsker.

Vi beder alle der holder af et socialt samlingspunkt som Haabet Bodega om hjælp til at dette kan blive en realitet.  Vi har brug for jeres hjælp til at holde dette sted i live! Støt kærligheden og åbensindetheden.

De varmeste hilsner
Haabet Bodega

https://www.gofundme.com/ny-udluftning-til-haabet-bodega-bar

FERIE LUKKET

Vi holder lukket i disse dage:

24, 25 og 31 December samt 1 Januar.

Ideen var at holde åbent nytårsaften i år, men vi kunne kun få lov til at holde åbent til 02.00 og da det først ligesom er dér festen starter, så har vi valgt at holde lukket.

Vi håber det lykkedes næste år at holde længere åbent på en dag som nytårsaften.

Vi ønsker jer allesammen en glædelig jul og et godt nytår!! 

Mvh Haabet Bodega Bar

NYE ÅBNINGSTIDER

Hej hej! Vi går den travle og hyggelige kolde årstid i møde!

Derfor udvider vi vores åbningstider OG pynter overdådigt op til Jul!

Fra d. 1. December vil vi holde åbent Man-Tors fra kl 16.00-00.00 og Fre-Lør fra kl 15.00-00.00.

Vi glæder os til at byde jer velkommen som altid:)

Mvh Amina, Cille, Brian, Anne, Johnny og Mikkel

Det' AMA'R

Hvis man ligesom os fra Haabet Bodega elsker det sociale og en festlige stemning på Amager, så klik på linket herunder.

Det går direkte til Ny Amagerbrogade hvor de har skrevet alt i deres kalender af kommende events! Alt fra Gadefest til Jule optog!

http://kalender.nyamagerbrogade.dk

Pride paraden 2016

Som de fleste nok så som post herinde i kalenderen, deltog Haabet Bodega I samarbejde med Jens Chr. Hansens Vognmandsforretning i Pride Paraden aka 'Love Parade'.

Det var en stor succes med deltagelse af både homoseksuelle, heteroseksuelle, biseksuelle og transseksuelle, i alle aldre og køn! Det var en utrolig rørende og festlig oplevelse at stå der på vognen og føle så meget kærlighed i København!

Deltagelsen var i den helt rigtig Haabet ånd, da alle skal føle sig velkomne og i godt selskab hos os som Bodega, men også i samme ejendom hvor vi høre til!

Derfor er det allerede nu i planerne at vi vil gøre præcis det samme i 2017 hvor vi igen dræber fordomsfuldhed og had med en masse kærlighed.

Haabets Venner inviterer igen til Pride Parade arrangement i 2017, og det eneste i skal gøre, er at købe billet hos Haabet Bodega. Der er 25 billetter til salg som er inklusiv snacks, fri bar ombord på vognen, DJ og transport igennem hele Paraden. Vi opfordre til udklædning.

Dette er et non profit event. Vi gør det kun fordi vi elsker det!!

GALLERI FRA PRIDEN 2016 klik her

14063884_1650873375227633_2273087046164883536_n.jpg

Tja....Hvad skal man sige?

Kære alle gæster!

Haabet bodega har nu afholdt arrangementer med live musik i baren det sidste års tid. Vi har set rigtig mange musikglade gæster - og naboer - besøge baren, og nyde musikken til disse arrangementer. 

Det er vi selvfølgelig rigtig glade for! Tak for nogle fantastiske aftener, der har bragt lidt liv og glade dage til Amagerbrogade.

Desværre er vi blevet nødt til, at aflyse vores sidste live musik arrangement for sommeren. Dette er dog under protest!

Selvom vi altid har overholdt vores støjgrænse, har bestyrelsen alligevel påbudt os ikke at afholde flere koncerter.

Bestyrelsen og bodegaen har tydeligvis tolket lejekontrakten forskelligt. Udover, at der i selve kontrakten intet stod om at vi ikke måtte have live musik, har bodegaen og bestyrelsen haft en mundtlig aftale om, at der - i god tid - skulle hænges sedler op i de naboopgange, hvor musikken kunne være til gene, samt at støjgrænsen skulle overholdes.

Dette har vi selvfølgelig gjort os meget umage med, at opfylde.

Inden Haabet Bodega overhovedet havde live musik på programmet, blev der lydisoleret yderlige to vægge, sidste år i April.

Vi fik i April i år lavet en professionel lydmåling, der viste at Haabet Bodega lå 4 decibel under tilladte støjniveau. 

Vi har siden lavet lydmålinger under selve musikarrangementerne for at sikre os, at niveauet blev overholdt. 

Til trods for disse tiltag - som har været for egen regning - så har bestyrelsen alligevel givet Bodegaen påbud imod live musik pga klager, som vi ikke må få indsigt i.

Det er selvfølgelig i bodegaens interesse og gode ånd, at genere naboer så lidt som muligt med støj, men det er svært at gøre noget yderliger ved støjforholdene, når vi ikke kan få indsigt i klagerne. I og med, at vi ikke kan dette, så kan vi heller ikke vide, hvor fra i lokalerne støjen tilsyneladende stadigvæk trænger igennem.

Haabet Bodega har ikke ubegrænsede midler til advokater, også selvom kampen er værd at tage op.

Vi føler at dette er et uberettiget påbud!

Bestyrelsen har brugt rigtig mange af ejendommens penge på deres advokat, og eftersom at indehaveren af Haabet Bodega, selv er beboer i andelsforeningen, føles det ikke rigtigt at skulle bruge så mange af andelshavernes ressourcer til noget, der skulle have været en dialog om fra start af, hvor bestyrelsen i god tid  (og ikke efter et helt år) kunne have informeret Bodegaen om, at live musik ikke var tilladt, ifølge deres tolkning af lejekontrakten.

Vi skal nok opdatere om sagen senere på året, men for nu er der umiddelbart ikke flere live musik arrangementer på Haabet Bodegas program.

Vi takker alle musikere og besøgende for dejlig musik og god stemning.

Åbningstider fra 1. August 2016

Som i nok har bemærket, har vi holdt lukket om mandagen i hele Juni og fortsat nu i Juli. Vi kan nu med glæde fortælle jer at sommer mandags lukket næsten er ovre, og vi åbner op igen alle Mandage, fra D. 1. August!

Vi glæder os til at se jer!

Mvh Haabet Bodega Bar

Husk!!!

Husk at I kan tjekke billeder ud og kommende events lige her på hjemmesiden, facebook eller instagram:)

Facebook

Instagram

Støt Haabet Bodega!!

Hej og god Tirsdag til jer allesammen. 

Vi oplever stadigvæk at der er problemer med naboer, og udlejer, og at der fortsat ikke bliver givet tilladelse til at holde åben til 02.00. Heller ej til særarrangementer.

Dette har betydet, at rigtig mange ikke vælger at besøge Haabet Bodega, da 00.00 synes for tidligt at skulle gå hjem. Kan sagtens følge gæster med den holdning. Vi synes selv det er alt for tidligt.

Men det betyder også at Haabet Bodega lider af lavere besøgstal, og derved lavere omsætning, end med en 02.00 åbningstilladelse.

Førhen kunne gæster få lov at drikke ud til kl 01.00. 
Dette er blevet forbudt. 
Gæster skal nu senest forlade Haabet Bodega kl 00.15.

Det har selvfølgelig aldrig været hensigten at det skulle blive en helt roman, men Vi som elsker Haabet Bodega, skal være realistiske, når det kommer til at få tingene til at hænge sammen. 

Vi har brug for jeres støtte. Spred ordet om den lille Bodega på Amagerbrogade nr 10!

Der kommer desværre også en lille prisstigning på følgende: Tuborg Classic på flaske stiger fra 20 kr-25 kr. 10 af de stærke shot, stiger fra 150 kr-170 kr. (Spar 30 kr) Corona på flaske stiger fra 30 kr-35 kr.

Alle andre genstande bevarer deres pris. Happy hour består. 
Dog kun Hof og Grøn.

Hav en dejlig dag. Vi glæder os til at se jer. <3 
Mvh Amina, Cille, Brian, Schannie, Johnny, Mikkel LC, og Anne

Haabet på nettet

Hjemmesiden er oppe!

Her kan du se stemningsbilleder, finde ud af hvor og hvornår det sner på på Haabet Bodega Bar og ikke mindst tease din gane med vores lækre drinkskort!

Alt det bedste

Amina og hele holdet på Haabet Bodega Bar